Leirskoledagbok

Erik Asmyhr 481 34 353 eller

erik.asmyhr@faerder.kommune.no

Leirskoledagbok

Ta vare på leirskolestemningen!

I Foto Norden er vi opptatt av å ta vare på minnene, og vi vet at leirskoleoppholdet er en spesiell tid som de fleste liker å tenke tilbake på. Vi samarbeider med leirskoler over hele landet og setter opp leirskoledagbøker med bilder og tekster fra elevenes leirskoleopphold.

Bøkene er på inntil 60 sider og koster 399,- inkludert mva. og porto.

Det kan også gjøres en samlet bestilling av bøker til klassen. Dette gjøres som regel i samarbeid med foreldrekontakten for klassen og at klassekassa blir brukt. Vi tilbyr opptil 25% rabatt på disse bestillingene avhengig av antall elever i gruppa. Dette er noe vi har fått gode tilbakemeldinger på og gjerne utvikler videre der det passer bra.

Hvis du ikke har bestilt boken kan den bestilles hos Leirskoledagboken AS senere.