Bestilling

Erik Asmyhr 481 34 353 eller

erik.asmyhr@faerder.kommune.no

Bestilling

• Du kan sende en forespørsel på e-post til kruge.leirskole@hotmail.no, ringe vår leirskolebooking 934 31 312 eller bruke vårt kontaktskjema.
  • Husk å oppgi antall elever
  • Når du bekrefter bestillingen sender vi deg en leirskolebekreftelse som må underskrives, skannes og returneres pr. e-post.

Depositum

• Depositum blir sendt etter at vi har mottatt din bestilling bortsett fra til våre faste skoler. De får regning på depositum ca. 1 år i forveien.

Før oppholdet

• Ca. 3-4 mnd. før dere skal på leirskole sender vi dere et refusjonsskjema som må fylles ut og returneres til både post@tjome.kommune.no og kruge.leirskole@hotmail.no.
  • Vi sender dere også et skjema hvor vi ber dere bekrefte antall elever og voksne og vi ber om opplysninger på om det er noen elever med spesielle behov f.eks i matveien.
  • 2-3 uker før oppholdet kan kontaktlærer ringe Mona Dahl på mobil 917 71 466 for å få vite romfordeling.